Home   Programi parashkollor për fëmijët 5-6 vjeç

Programi parashkollor për fëmijët 5-6 vjeç

Ne kemi një program të shkëlqyer për fëmijët që përgatiten për të shkuar në shkollë.

Programi mësimor është 8:30 deri 4:00. Programi ynë është akademik me klasa të vogla maksimumi 1:13. Kurikulumi i qendrës për këtë grupmoshë përfshin zhvillim gjuhësor, social, matematikor, artistik, shkencor, Art, Danc, Kung- Fu, Anglisht, Kompjutër.

Në programin tonë fëmijët inkurajohen të lexojnë. Fëmijët organizojnë udhëtime jashtë qendrës të lidhura me programin mësimor si dhe organizojmë festa ku protagonist janë ata me performancat e tyre.

Fëmijët në fund të vitit akademik marrin diplomën dhe ne jemi krenarë për rezultate e tyre në shkolla.

Rutina Ditore 5 – 6 vjeç

7.30 – 8.30 Mikpritja dhe Mëngjesi
8.30 – 9.30 Rrethi i mëngjesit
9.30 – 10.00 Fruti
10.00 – 11.00 Zhvillimi gjuhësor (Lexim /anglisht)
11.00 – 12.00 Zhvillim matematikor (Numërim, ngjyrosje, veprimtari konstruktive, komjuter lab)
12.00 – 12.30 Tualeti, përgatitja për drekën
12.30 – 13.30 Dreka
13.30 – 14.00 Koha e pushimit
14.00 – 15.00 Shkrim ( gjuhë & matematike )
15.00 – 15.30 Zemra
15.30 – 16.30 Art/lexim libri
16.30 – 17.00 Largimi për në shtëpi
Programi i Art dhe Craft është ditën e Hënë 15.30-16.30
Kung-FU Ditën e Hënë 10.00 – 11.00
Kërcim ( Dance ) ditën e Premte 10.00 – 11.00
Ditën e Premte 11.00 – 12.00 ( Shkence dhe Kujdesi – Vetjak )